Over Fleur

Hoi! Wat leuk dat je op deze pagina kijkt, opzoek naar een omschrijving van mij, Fleur Lassche. De eerste woorden die mij omschrijven zie je hieronder. Wil je meer weten? Scroll dan snel naar beneden.

✤ Creatief & Leergierig
✤ Voeding & gezondheid
✤ Mensenkennis & ambitie

Ik kan zeggen dat ik van mijn passie mijn werk gemaakt heb. Naast mijn studies Voeding & Diëtetiek en Grafisch Vormgever, ben ik altijd actief geweest. Denk bijvoorbeeld aan marketing gerelateerde banen of het organiseren van een zwemevenement. Ben je benieuwd naar mijn professionele ervaring? Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel.

Door mijn enthousiasme en leergierigheid pak ik snel dingen op, maar tegelijkertijd ook nooit uitgeleerd. Dit is de reden dat ik naast mijn werk als ZZP’er de Master Health Education and Promotion oppak. Hiermee kan ik mijn huidige ervaring en kennis aanvullen, welke ik graag deel met jou.

In eerste instantie ben ik deze blog begonnen om iedereen te inspireren met mijn passie.

Mijn passie is om gezond(er) en duurzamer leven. Je hebt namelijk twee huizen: jouw lichaam en de aarde. Graag inspireer ik iedereen om hier goed voor te zorgen. Ik geloof er in dat wij alles met een goed doel en (kleine) stapjes kunken bereiken.

Nu heb ik mijn passie en blog omgezet in mijn eigen bedrijf, waarin ik samen met jou Nederlanders gezonder wil maken. Dit doe ik door content te maken én startende ondernemers te ondersteunen, in relatie tot voeding, gezondheid en duurzaamheid.

%d bloggers liken dit: