Over Fleur

Hoi! Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. De eerste uitspraken die bij mij passen kun je hieronder terugvinden. Wil je meer over mij weten? Scroll dan snel naar beneden.

✤ Creatief & Leergierig
✤ Voeding & gezondheid
✤ Mensenkennis & ambitie

Deze site gaat binnenkort offline, maar gaat gelukkiger verder via een andere naam. Klik hier om op de vernieuwde site te komen!

Ik kan zeggen dat ik van mijn passie mijn werk gemaakt heb. Naast mijn studies Voeding & Diëtetiek en Grafisch Vormgever, ben ik altijd actief geweest. Denk bijvoorbeeld aan marketing gerelateerde banen of het organiseren van het zwemevenement Swim to Fight Cancer. Ben je benieuwd naar mijn professionele ervaring? Bekijk hier mijn LinkedIn-profiel.

Door mijn enthousiasme en leergierigheid pak ik snel dingen op. Ik zal nooit uitgeleerd zijn, dit is de reden dat ik naast mijn werk als ZZP’er de Master Health Education and Promotion doe. Hiermee kan ik mijn huidige ervaring en kennis aanvullen en dit deel ik graag met je.

In eerste instantie ben ik deze blog begonnen om mensen te inspireren met mijn passie.

Mijn passie is om gezond(er) en duurzamer leven. Je hebt namelijk twee huizen: jouw lichaam en de aarde. Graag inspireer ik je om hier goed voor te zorgen. Ik geloof er in dat wij alles met een goed doel en (kleine) stapjes kunken bereiken.

Nu heb ik mijn passie en blog omgezet in mijn eigen bedrijf, waarin ik samen met jou Nederlanders gezonder wil maken. Dit doe ik door content te maken én startende ondernemers te ondersteunen, in relatie tot voeding, gezondheid en duurzaamheid.

%d bloggers liken dit: