Gratis zaaikalender downloaden

Gebruik nu deze zaaikalender (voor groenten) en begin dit jaar met jouw eigen moestuin! Zo weet jij precies wanneer je beste kunt zaaien in de volle grond of onder glas (in huis of in een kas).

Deze site gaat binnenkort offline, maar gaat gelukkiger verder via een andere naam. Klik hier om op de vernieuwde site te komen!

Wat ga jij zaaien dit jaar?

Weet jij al wat je wilt laten groeien dit jaar? Ik snap dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een (kleine) groentetuin te hebben dit jaar. Daarom is het handig om te kiezen voor makkelijke groenten, zoals uien, pompoen, prei of bieten!

Het belangrijkst is dat je groenten kiest die je lekker vind, zodat je na maanden lang liefde geven, ook echt kunt genieten van de groenten!

En oja, vergeet ook niet wat bloemetjes in de tuin te zetten voor de bijen! Ook jouw planten worden weer blij van al het leven in de tuin.

Hoe gebruik je deze zaaikalender?

Als eerste kies je voor jezelf welke groente je graag wilt kweken, daarna kijk je op de kalender wanneer je deze het beste kunt zaaien. Hierop is het belangrijk om te kijken of het onder glas of op de volle grond gezaaid moet worden. Gaat het nog vriezen komende week? Wacht dan nog even met zaaien in de volle grond en laat het plantje de eerste weken binnen groeien.

Download de zaaikalender hieronder!

Laat jij weten als je deze zaaikalender heb gebruikt? Dat vind ik super leuk om te horen! Of stuur misschien zelfs een foto! Je kunt dat bijvoorbeeld doen op Instagram met @ecofoodlover. Eetsmakelijk alvast!

2 gedachten over “Gratis zaaikalender downloaden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: